Jongste aktiwiteit:

’n Storie uit Donkerbos

In Donkerbos, so omstreeks middernag
(geklee in ’n tutu van wit satyn)
het ’n feekind met ’n vrolike lag
in ’n ou kalander se mik verskyn.

Die maan het sy in haar palms gehou
en met kale voet, op haar toontjies fraai
(onder ’n hemel wat indigoblou)
gewals, ballet en om-en-om gedraai –

so al met die voetpad se kronkeling
verby gras en bos en ’n boom se stam
(omring deur sterre in ’n silwer kring)
tot net voor dit rooi in die ooste vlam.

Maar douvoordag het sy weer weggeraak,
want ’n nágfee moet teen die son bly waak.

© Carma Shaw
25 September 2018
9:14
Ek skryf grotendeels gedigte vir ontspanning. Ek skryf graag oor die natuur, mense en hul stories en plekke wat ek besoek het. Ek doen dikwels 'n bietjie navorsing oor 'n onderwerp voor ek skryf, want ek geniet dit om te leer. Ek hoop altyd om darem 'n emosie of twee wakker te maak met dit wat te sê het, en dat julle lekker saam sal lees :-)

4 Kommentare

Maak 'n opvolg-bydrae

Up
Top Ranked Users

[joinup_core_top_members columns=”1″ space=”no” max_members=”3″ behavior=”columns” columns_responsive=”predefined”]

Activity Feed