Welkom, Besoeker
Welkom, Besoeker

Titel: November 2022 – OOP projek

Deur Anze
Datum gepubliseer: 1 November 2022 Aantal woorde: 124 106 Kere gelees 4

Beste INKers

November maand is hier, en dit is asof hy vir ons wink met die wete dat die vakansieseisoen op ons drumpel is.

Aangesien almal nou stadig besig is om hulself voor te berei om heerlik af te wen ná ‘n besige jaar, maak ons hierdie ‘n oop projek sonder enige voorskrifte.

In welke afdeling jy ookal deelneem kan jy die teuels los maak en sonder reël of voorskrif deelneem aan hierdie maand se projek.

Lekker skryf
Innemende mense skryf in prikkelende Afrikaans.

Projekbestuurder

*ONTHOU SLEGS 2 INSKRYWINGS PER AFDELING PER LID ASB. ELKE LID MOET OOK ASB SY STERGRADERING VIR ONS DEURGEE AAN DIE BOKANT VAN SY/HAAR PUBLIKASIE ASOOK DIE WOORDETAL VAN JOU PUBLIKASIE INDIEN DIT NIE N GEDIG IS NIE
TEMAS

Laat u kommentaar

GESKRYF DEUR

Jy moet ingeteken wees om boodskappe aan hierdie skrywer te kan stuur.

Publikasies: 326
Kommentaar telling: 3897

Woorde is my asem en skryf my passie!!! Ek waardeer elke stukkie kritiek, verkieslik positief, maar kan die negatiewe ook hanteer. Dankie dat jy die tyd neem om na my werke te kyk en dit te beoordeel. Ek is n Boeremeisie in murg en been... mal oor die wye natuur van plaaslewe wat my omring Ek is getroud met die wonderlikste man (Willie). Ons is geseend met 3 pragtige dogters en 2 kleinseuns en 3 kleindogters. My verhouding tot my Skepper loop baie diep en ek dank Hom elke dag vir al die voorregte en genade gawes wat ek so onverdiend ontvang... Loutering is deel van my lewe en ook daarvoor dank ek Hom daagliks want dit maak dat daar altyd groei in my lewe is...

Horison Media

AfriForum – Trotse borg van INK dig/skryf kompetisie

FAK – Trotse borg van INK dig/skryf kompetisie

Die Afrikaanse Taalmuseum & -monument – Trotse borg van INK dig/skryf kompetisie

 

SOLIDARITEIT – Trotse borg van INK dig/skryf kompetisie

 

Pharos - Trotse borg van INK dig/skryfkompetisie

Gebruikers Aanlyn

2 Lede, 205 gaste aanlyn

Bydraes – Argief