Welkom, Besoeker
Welkom, Besoeker

Titel: Rooiwyn liefde

Deur Jessica Venter
Datum gepubliseer: 21 Februarie 2020 Aantal woorde: 71 253 Kere gelees 8

jou passie is verfrissend
soos roomys
op ‘n warm somersdag

en jou lyf koesterend
nes die hitte
van ‘n winter se kaggelvuur

soos sterk koffie
prikkel jou reuk
my hele wese

jou omgee is romerig-soet
soos ‘n likeurdrankie
gegeur met jou natuur

en jou soene
is smelt-in-die-mond
lekkerte

jou liefde is ryk
nes verouderde rooiwyn
word dit elke jaar net beter

jy is my harts-chocolates
die lewe
se bederf

©Jessica Venter
13/02/2020
TEMAS

Laat u kommentaar

GESKRYF DEUR

Jy moet ingeteken wees om boodskappe aan hierdie skrywer te kan stuur.

Publikasies: 110
Kommentaar telling: 4

Ek is gebore in Pretoria en het daar groot geword. My ma was ‘n enkelouer en het my dus alleen groot gemaak. Ek is al 15 jaar getroud. Ons het twee kinders, ‘n seun, Armand en ‘n dogter, Bianca. Ons bly in Randfontein tussen al die mynhope maar dis my tuiste. Ek het sekretarieël geswot by Randfontein Kollege. My man het sy eie vervoermaatskappy, ek doen al die kantoor werk al vir baie jare. My stokperdjies sluit in lees en skryf. Ek doen ook tans ‘n digterslypskool kursus. My passie vir skryf het eers ‘n paar jaar gelede ontpop. Ek het al drie boeke deur Kwarts Publishers gepubliseer. Hulle is beskikbaar in Bargain Books, op Amazon as e-boek asook op Kwarts Publishers se eie webblad. Ek het ook laas jaar ‘n ses maande kursus in kort verhale voltooi deur Die Skryfbesigheid asook deur Liberty University het ek ‘n kort skryfkursus voltooi aan die hand van Karen Kingsbury. Ek is tans besig met ‘n ses maande kursus in die skryf van Romanse aangebied deur Madelie Human.   Ek help by honde rescue, genaamd The Dachshund Haven. Ek doen elke week al hulle facebook plasings en ek hanteer al hulle admin. 

Horison Media

AfriForum – Trotse borg van INK dig/skryf kompetisie

FAK – Trotse borg van INK dig/skryf kompetisie

Die Afrikaanse Taalmuseum & -monument – Trotse borg van INK dig/skryf kompetisie

Gebruikers Aanlyn

0 Lid, 527 gaste aanlyn

Bydraes – Argief