Jongste aktiwiteit:

September 2020 – Liefdes-projek

Beste INKers

Hierdie maand ondersoek ons die Liefdesgedig/Liefde/Ode/Loflied.
Daar is geen verdere voorskrifte in enige van die afdelings nie behalwe dat dit voldoen aan die tema. (Liefde/Ode/Loflied)
GEDIGTE:
Skryf ‘n liefdesgedig/Ode.
Dit hoef nie noodwendig aan ‘n ander persoon te wees nie. Wees kreatief.
Geen verdere voorskrifte nie.
GORREL:
Praat gerus oor die liefde, en hoe dit jou daaglikse bestaan beïnvloed.
Geen voorskrifte aangaande lengte nie. Gee wel jou woordtelling aan.
RUBRIEK:
Filosofeer oor die “koste” van liefde al dan nie.
ARTIKEL:
Speel die teenwoordigheid of die gebrek aan liefde ‘n rol in die fisiese gesondheid van die mens? Bespreek dit in “n goed nagevorsde artikel.
VERHAAL:
Skryf ‘n liefdesverhaal. Dink uit die boks.
Dit klink makliker as wat dit werklik is. Waak teen sentimentaliteit en soetsappigheid. Ondersoek nuwe woorde en beelde.
Skryf in Afrikaans, dis ‘n goeie gewoonte.
Woordgroete
Projekbestuurder

*ONTHOU SLEGS 2 INSKRYWINGS PER AFDELING PER LID ASB. ELKE LID MOET OOK ASB SY STERGRADERING VIR ONS DEURGEE AAN DIE BOKANT VAN SY/HAAR PUBLIKASIE ASOOK DIE WOORDETAL VAN JOU PUBLIKASIE INDIEN DIT NIE N GEDIG IS NIE
Woorde is my asem en skryf my passie!!! Ek waardeer elke stukkie kritiek, verkieslik positief, maar kan die negatiewe ook hanteer. Dankie dat jy die tyd neem om na my werke te kyk en dit te beoordeel. Ek is n Boeremeisie in murg en been... mal oor die wye natuur van plaaslewe wat my omring Ek is getroud met die wonderlikste man (Willie). Ons is geseend met 3 pragtige dogters en 'n kleinseun en 3 kleindogters. My verhouding tot my Skepper loop baie diep en ek dank Hom elke dag vir al die voorregte en genade gawes wat ek so onverdiend ontvang... Loutering is deel van my lewe en ook daarvoor dank ek Hom daagliks want dit maak dat daar altyd groei in my lewe is...

Maak 'n opvolg-bydrae

Up
Top Ranked Users

[joinup_core_top_members columns=”1″ space=”no” max_members=”3″ behavior=”columns” columns_responsive=”predefined”]

Activity Feed