Welkom, Besoeker
Welkom, Besoeker
Taal waarskuwing*

Titel: Vlug na Vryheid

Deur Magrietha Marx
Datum gepubliseer: 23 Julie 2021 Aantal woorde: 132 204 Kere gelees 7

Die vroeë môre dou
laat my dink aan jou silwer traandruppels wat oor jou wange rol.
Jy was soos ‘n vlinder met ‘n gekneusde vlerk
jy wou vlieg, maar jy kon nie.
Ek wou jou vryheid vir jou terug gee
maar daar was iets wat baie sterker as ek is, wat my klein en nietig laat voel het.
Jou glimlag was soos sonskyn in ‘n bewolkte dag
wat almal terug aarde toe bring as hulle in ‘n gebroke wêreld is.
Jou vlindervlerke is stomp afgesny
en daar is niks wat ek vir jou kon doen nie.
Ek wou jou vir ‘n laaste keer sien
maar alles is net tevergeefs.
Jy het in die blou hemellug verdwyn
As jy maar net kon weet hoe ek oor jou voel …

MC Marx (C)
TEMAS
2 Kommentaar
  1. Anze

    23 Julie 2021

    Pragtig en baie welkom op INK

  2. Magrietha Marx

    23 Julie 2021

    Baie dankie tannie

Laat u kommentaar

GESKRYF DEUR

Jy moet ingeteken wees om boodskappe aan hierdie skrywer te kan stuur.

Publikasies: 13
Kommentaar telling: 6

Partykeer kan ek nie sê hoe ek voel nie, dan skryf ek. Van my werk is in verskeie bloemlesings gepubliseer: "Vlug na Vryheid" in Deep Reflections, "U liefde vir my" in The Gift of Time en "Die storms wat binne my woed" en "Daar is altyd hoop" in Inkspraak 1. Ek is gebore in Kokstad in die middel van winter. Dit het die oggend gesneeu toe ek gebore is. My ouers het later verhuis en ons woon tans in Pietermaritzburg, ek is getroud met die wonderlikste man en ons het 'n pragtige seuntjie. God het vir my die talent gegee om te kan skryf en ek is dankbaar dat Hy my en my gesin elke dag beskerm en veilig bewaar.

Horison Media

AfriForum – Trotse borg van INK dig/skryf kompetisie

FAK – Trotse borg van INK dig/skryf kompetisie

Die Afrikaanse Taalmuseum & -monument – Trotse borg van INK dig/skryf kompetisie

Gebruikers Aanlyn

0 Lid, 134 gaste aanlyn

Bydraes – Argief