Welkom, Besoeker
Welkom, Besoeker

Titel: Waar Is Jy?

Deur Woordsmous
Datum gepubliseer: 31 Desember 2019 Aantal woorde: 67 355 Kere gelees 10

Ek pluk ‘n lelie in die vlei
en my hart verlang na jou,
ek pluk ‘n bossie songeel madeliefies
vol druppels van die vroeë more dou,
ek sien die blou-blou berge
en ek wonder waar’s jy nou
ek kyk oor wye oseane
en my oë soek na jou,
dan draai my blik
na binne en ek
weet my als
is leeg hier
sonder
jou…

© Anton Bosch 31/12/2019
TEMAS

Laat u kommentaar

GESKRYF DEUR

Jy moet ingeteken wees om boodskappe aan hierdie skrywer te kan stuur.

Publikasies: 118
Kommentaar telling: 42

Ek is 'n gebore Boerseun uit die ou Wes-Transvaal. Alhoewel ek die afgelope twaalf jaar in Ierland woon is ek steeds in murg en been en bloed 'n Afrikaner. Weens die liefde vir my taal het ek die pen opgeneem en dig hoofsaaklik in my Afrikaans. Ek is maar 'n groentjie in die digwêreld, het nog nooit 'n bundel gepubliseer nie, maar my passie vir Afrikaans sal sorg dat ek die pen nie weer neerlê voor ek my kop in finale rus neerlê nie. So, tot dan smous ek maar met my woorde...

Horison Media

AfriForum – Trotse borg van INK dig/skryf kompetisie

FAK – Trotse borg van INK dig/skryf kompetisie

Die Afrikaanse Taalmuseum & -monument – Trotse borg van INK dig/skryf kompetisie

Gebruikers Aanlyn

0 Lid, 171 gaste aanlyn

Bydraes – Argief