Jongste aktiwiteit:

Want jy kan

so baie hoor ń mens “ek kan nie”
hoekom “kan jy dan nie”
want jou lippe spreek dit altyd
oor en oor vertel jy jou dit self
en jou brein vat dit en siedaar
“jy kan nie” whalla

en negatiwiteit kry die oorhand

maar kom by die dag uit
waar jy vir die moeilikste ding
begin sê ” jy kan” en sien vir jouself
dit kan gedoen word

klop jouself dan bietjie op die skouer
want jy het jouself oortuig dat jy kan
sê dit weer en weer hardop dat jy kan

en sien hoe verander nie kan nie!
na kan toe
oortuig jou self in jou eie woorde
en alles oorbrug die koelste gevoel
van ek het want ek kon

moet nooit vergeet van al die kere
wat jy presies gedoen het
wat jy gedink het jy nooit kon doen nie
basta met nee jy kan nie
WANT JY KAN

@Louisa van Vliet
Ek is n kind van God en is Jesus Christus my alles. Ek baie ingesteld op die waarheid en is heeltemal gekant teen leuens. Opregtheid en Eerlikheid is n passie by my. So wat ek in my gedigte en stories bring, is op die waarheid gebaseer. Alles wat my in die lewe geraak het, bring ek in my gedigte uit. Ek is n Afrikaner en murg en been. Wat jy sien, is wat jy kry. Spontaniteit en vriendelikheid is my lewe. As jy op my tone trap, gaan jy my beslis van hoor. Ek se n ding reguit en draai geen doekies om nie. My gehoorsaamheid word aan God die Eer gegee, want Hy is in beheer van my Lewe.

Maak 'n opvolg-bydrae

Up
Top Ranked Users

[joinup_core_top_members columns=”1″ space=”no” max_members=”3″ behavior=”columns” columns_responsive=”predefined”]

Activity Feed