Jongste aktiwiteit:

April 2023 – KLUG projek

Beste INKers
 
Hierdie maand is die opdrag soos volg:
 
DIGTERS:

 1. Skryf ‘n gedig is vrystyl;
 2. Daar is geen beperking op die lengte van jou vers nie;
 3. Die onderwerp is: “rat voor die oë draai”
 4. Geen vasgestelde tipografie, rympatroon of styl nie.

 
MENINGSTUK:

 1. Skryf ‘n meningstuk in minder as 800 woorde;
 2. Die onderwerp is: “Die euwel van leuens”

 
RUBRIEK:

 1. Skryf ‘n rubriek in minder as 1000 woorde;
 2. Die onderwerp is: “Die skok, Vader Kersfees is ‘n klug”

 
ARTIKEL:

 1. Skryf ‘n artikel in minder as 1000 woorde;
 2. Die onderwerp is: “Die belangrikheid van ‘n funksionerende strafregstelsel”

 
VERHALE:

 1. Skryf ‘n verhaal van nie meer as 1500 woorde nie;
 2. Die onderwerp is: “Die grootste klug”

 
Innoverende mense skryf in Afrikaans.
 
Skryfgroete
Projekbestuurder

*ONTHOU SLEGS 2 INSKRYWINGS PER AFDELING PER LID ASB. ELKE LID MOET OOK ASB SY STERGRADERING VIR ONS DEURGEE AAN DIE BOKANT VAN SY/HAAR PUBLIKASIE ASOOK DIE WOORDETAL VAN JOU PUBLIKASIE INDIEN DIT NIE N GEDIG IS NIE
Woorde is my asem en skryf my passie!!! Ek waardeer elke stukkie kritiek, verkieslik positief, maar kan die negatiewe ook hanteer. Dankie dat jy die tyd neem om na my werke te kyk en dit te beoordeel. Ek is n Boeremeisie in murg en been... mal oor die wye natuur van plaaslewe wat my omring Ek is getroud met die wonderlikste man (Willie). Ons is geseend met 3 pragtige dogters en 'n kleinseun en 3 kleindogters. My verhouding tot my Skepper loop baie diep en ek dank Hom elke dag vir al die voorregte en genade gawes wat ek so onverdiend ontvang... Loutering is deel van my lewe en ook daarvoor dank ek Hom daagliks want dit maak dat daar altyd groei in my lewe is...

Maak 'n opvolg-bydrae

Up
Top Ranked Users

[joinup_core_top_members columns=”1″ space=”no” max_members=”3″ behavior=”columns” columns_responsive=”predefined”]

Activity Feed