Welkom, Besoeker
Welkom, Besoeker

Titel: Boudswaai haaikos Silwer – Limmeriek

Deur Amanda
Datum gepubliseer: 25 April 2022 Aantal woorde: 30 307 Kere gelees 7

Ou rooikop Hes van die baai
Het altyd die koppe laat draai.
Sy spring in die see
Met ‘n huppel of twee
En word haas die prooi van ‘n haai.
TEMAS
1 Kommentaar
  1. Anze

    25 April 2022

    Pragtig, baie dankie vir jou bydrae tot die April 2022 En toe … projek

Laat u kommentaar

GESKRYF DEUR

Jy moet ingeteken wees om boodskappe aan hierdie skrywer te kan stuur.

Publikasies: 111
Kommentaar telling: 45

Ouma van vyf woelwaters. Ma van 5 (2 stief) en vrou van 'n wonderlike Godsman. Woon tans in Alberton. Skryf is my uitlaatklep. My hart bloei ink op papier. My eerste solo bundel, Seisoene, verskyn in 2018 en word opgevolg met Volsirkel in 2020.  My eerste Faksie (Fiksie gebasseer op ware feite) verskyn in November van 2021. Ek is 'n motiveringsspreker en is ook nou betrokke by die plasing van mishandelde vroue, kinders en mans in veilige hawes. Ek leef myself uit in my skryfkuns.

Horison Media

AfriForum – Trotse borg van INK dig/skryf kompetisie

FAK – Trotse borg van INK dig/skryf kompetisie

Die Afrikaanse Taalmuseum & -monument – Trotse borg van INK dig/skryf kompetisie

 

SOLIDARITEIT – Trotse borg van INK dig/skryf kompetisie

 

Gebruikers Aanlyn

0 Lid, 104 gaste aanlyn

Bydraes – Argief