Welkom, Besoeker
Welkom, Besoeker

Titel: Ek is nie jy nie …

Deur Magrietha Marx
Datum gepubliseer: 12 November 2021 Aantal woorde: 131 345 Kere gelees 7

Ek was nog altyd die stil een
want jy het my van mense vervreem
jou woorde klou aan my vas
as ek net iemand anders was.

Daar is soveel haat binne my
donker herinneringe wat my onderkry
jy het my laat glo ek is nie goed genoeg
nou moet ek my lewe lank stoei en wroeg.

Jy het my gebreek en verniel
nou sit ek met ‘n gebreekte siel
ek is besig om in ‘n donker gat weg te sink
terwyl ek aan die gedagtes van jou verdrink.

Sien jy ooit my trane raak
of maak dit glad nie vir jou saak
soms wens ek dat ek jou ook so kan breek
dat jy kan wakker skrik met nare drome en sweet

maar ek
is nie jy nie…

MC Marx (C)
TEMAS

Laat u kommentaar

GESKRYF DEUR

Jy moet ingeteken wees om boodskappe aan hierdie skrywer te kan stuur.

Publikasies: 34
Kommentaar telling: 8

Partykeer kan ek nie sê hoe ek voel nie, dan skryf ek. Van my werk is in verskeie bloemlesings gepubliseer: "Vlug na Vryheid" in Deep Reflections, "U liefde vir my" in The Gift of Time en "Die storms wat binne my woed" en "Daar is altyd hoop" in Inkspraak 1. Ek is gebore in Kokstad in die middel van winter. Dit het die oggend gesneeu toe ek gebore is. My ouers het later verhuis en ons woon tans in Pietermaritzburg, ek is getroud met die wonderlikste man en ons het 'n pragtige seuntjie. God het vir my die talent gegee om te kan skryf en ek is dankbaar dat Hy my en my gesin elke dag beskerm en veilig bewaar.

Horison Media

AfriForum – Trotse borg van INK dig/skryf kompetisie

FAK – Trotse borg van INK dig/skryf kompetisie

Die Afrikaanse Taalmuseum & -monument – Trotse borg van INK dig/skryf kompetisie

SOLIDARITEIT – Trotse borg van INK dig/skryf kompetisie

 

Gebruikers Aanlyn

3 Lede, 507 gaste aanlyn

Bydraes – Argief