Welkom, Besoeker
Welkom, Besoeker

Titel: Geraamtes in die kas …

Deur Magrietha Marx
Datum gepubliseer: 6 November 2021 Aantal woorde: 92 449 Kere gelees 11

Ek kan party aande net nie slaap
al probeer ek hoe hard om rustig te raak
nare drome wat my onder kry
wat die heeltyd in my gedagtes bly.

Jou naam is ‘n sware las
‘n geraamte wat oopmond lag in die kas
ek wil die deur toe klap
want die herinneringe raak te veel vir my hart.

Gaan ek ooit myself kan wees
sonder om die lewe te vrees
of gaan ek vir altyd bly hardloop
om weg te kom van jou wat die heeltyd by my spook …

MC Marx (C)
TEMAS

Laat u kommentaar

GESKRYF DEUR

Jy moet ingeteken wees om boodskappe aan hierdie skrywer te kan stuur.

Publikasies: 34
Kommentaar telling: 8

Partykeer kan ek nie sê hoe ek voel nie, dan skryf ek. Van my werk is in verskeie bloemlesings gepubliseer: "Vlug na Vryheid" in Deep Reflections, "U liefde vir my" in The Gift of Time en "Die storms wat binne my woed" en "Daar is altyd hoop" in Inkspraak 1. Ek is gebore in Kokstad in die middel van winter. Dit het die oggend gesneeu toe ek gebore is. My ouers het later verhuis en ons woon tans in Pietermaritzburg, ek is getroud met die wonderlikste man en ons het 'n pragtige seuntjie. God het vir my die talent gegee om te kan skryf en ek is dankbaar dat Hy my en my gesin elke dag beskerm en veilig bewaar.

Horison Media

AfriForum – Trotse borg van INK dig/skryf kompetisie

FAK – Trotse borg van INK dig/skryf kompetisie

Die Afrikaanse Taalmuseum & -monument – Trotse borg van INK dig/skryf kompetisie

SOLIDARITEIT – Trotse borg van INK dig/skryf kompetisie

 

Gebruikers Aanlyn

1 Lid, 757 gaste aanlyn

Bydraes – Argief