Jongste aktiwiteit:

Julie 2024 – OOP projek

Beste INKers

Thomas Edison het skertsend gesê: “Daar is geen reëls hier nie – ons probeer iets bereik.”*
Dit is hoe ons dus hierdie maand se projek gaan aanpak.

Daar is GEEN reëls of voorskrifte nie. Daar is ook GEEN tema nie. Wat ookal in jou hart of jou laai verpak is, en jy ‘n diepgaande behoefte het om dit met hierdie gehoor te deel, hier is jou kans!

Innoverende mense skep in Afrikaans.

Skryfgroete
Projekbestuurder.

* Thomas A. Edison: Parafrase; Eie Afrikaanse vertaling

*ONTHOU SLEGS 2 INSKRYWINGS PER AFDELING PER LID ASB. ELKE LID MOET OOK ASB SY STERGRADERING VIR ONS DEURGEE AAN DIE BOKANT VAN SY/HAAR PUBLIKASIE ASOOK DIE WOORDETAL VAN JOU PUBLIKASIE INDIEN DIT NIE ’N GEDIG IS NIE. LET OOK ASB DAAROP OM JOU NAAM ONDER AAN JOU PLASING TE SIT ASB.

 
Woorde is my asem en skryf my passie!!! Ek waardeer elke stukkie kritiek, verkieslik positief, maar kan die negatiewe ook hanteer. Dankie dat jy die tyd neem om na my werke te kyk en dit te beoordeel. Ek is n Boeremeisie in murg en been... mal oor die wye natuur van plaaslewe wat my omring Ek is getroud met die wonderlikste man (Willie). Ons is geseend met 3 pragtige dogters en 'n kleinseun en 3 kleindogters. My verhouding tot my Skepper loop baie diep en ek dank Hom elke dag vir al die voorregte en genade gawes wat ek so onverdiend ontvang... Loutering is deel van my lewe en ook daarvoor dank ek Hom daagliks want dit maak dat daar altyd groei in my lewe is...

Maak 'n opvolg-bydrae

Up
Top Ranked Users

[joinup_core_top_members columns=”1″ space=”no” max_members=”3″ behavior=”columns” columns_responsive=”predefined”]

Activity Feed