Jongste aktiwiteit:

KATELYN SE LULLABY

Ek vang vir jou ‘n sterretjie my kind
bind hom toe in ‘n moskombersie
en sit hom langs jou kussing neer

Ek steel vir jou ‘n wit ster-stert
en hang hom aan ‘n reënbogie
bokant jou seegras bedjie vir die aand

Ek onderhandel met die maan
‘n straaltjie om te leen
deur die gleufie in jou vensterraam

Ek verlei die vuurvliegies met ‘n nektaarblom
om klein sterretjies teen jou kamermuur te ets

… ek vang vir jou ‘n sterretjie my kind
en vou hom in jou handjies toe
vir jou om teen jou vas te hou
tot môre toe
Gebore by die see, verlief geraak op die berge / platteland en woon nou in die Vrystaat saam met my vrou Charmaine en 11 maande dogter Katelyn. Was deel van WOES se eerste bundle uitgawe van 2008 onder my tweede naam Gerhard. Vroeg "afgetreë" en hou myself besig met my "kunswerke". Werk ook deeltyds aan my eerste digbundel. Alle hulp en raad sal goud werd wees ...Ag en dan die legal ding: alle regte word voorbehou op geplaaste werke

8 Kommentare

Maak 'n opvolg-bydrae

Up
Top Ranked Users

[joinup_core_top_members columns=”1″ space=”no” max_members=”3″ behavior=”columns” columns_responsive=”predefined”]

Activity Feed