Welkom, Besoeker
Welkom, Besoeker

Titel: Meer as net voetspore …

Deur Magrietha Marx
Datum gepubliseer: 24 Oktober 2021 Aantal woorde: 119 72 Kere gelees 1

Ek wil net vir jou sê
jy is ‘n awesome mens
ek kan sien hoe baie die kinders van jou hou
hulle respekteer jou
hou aan met wat jy doen
hulle het jou so nodig…
ek sal jou ook altyd respekteer en vir jou opstaan
want jy is altyd daar
om te help en moed in te praat.
Soos wat jy alreeds weet –
ek sal altyd jou kind wees.
Jy los baie meer as net voetspore
jy los ‘n deeltjie van jou hart…

Mag God elke dag by jou wees
en Sy hand jou beskerm
in elke besluit wat jy neem
en met elke tree wat jy gee
selfs al stap jy deur vuil water…

MC Marx (C)
TEMAS

Laat u kommentaar

GESKRYF DEUR

Jy moet ingeteken wees om boodskappe aan hierdie skrywer te kan stuur.

Publikasies: 30
Kommentaar telling: 8

Partykeer kan ek nie sê hoe ek voel nie, dan skryf ek. Van my werk is in verskeie bloemlesings gepubliseer: "Vlug na Vryheid" in Deep Reflections, "U liefde vir my" in The Gift of Time en "Die storms wat binne my woed" en "Daar is altyd hoop" in Inkspraak 1. Ek is gebore in Kokstad in die middel van winter. Dit het die oggend gesneeu toe ek gebore is. My ouers het later verhuis en ons woon tans in Pietermaritzburg, ek is getroud met die wonderlikste man en ons het 'n pragtige seuntjie. God het vir my die talent gegee om te kan skryf en ek is dankbaar dat Hy my en my gesin elke dag beskerm en veilig bewaar.

Horison Media

AfriForum – Trotse borg van INK dig/skryf kompetisie

FAK – Trotse borg van INK dig/skryf kompetisie

Die Afrikaanse Taalmuseum & -monument – Trotse borg van INK dig/skryf kompetisie

Gebruikers Aanlyn

2 Lede, 328 gaste aanlyn

Bydraes – Argief