Jongste aktiwiteit:

Mondig in Gesondheid

Een en twintig jaar
iemand se gesondheid verjaar
so vonkelnuut soos ń sikspens
beleef ek my gedagtes buite die grens

van blydskap vars in my geheue
staan ek dankbaar verleë
aan genade
beslis was dit geen bravade

kraaknuut in my menswaardige bestaan
is alles verslaan
bruis opgewondenheid
in lewenslustigheid

soveel jare speel Hy die rol
en blydskap wat binne in ñ liggaam tol
aan Hom al die eer
daar is niemand soos Hy om te vereer

die lewe speel ń lied
mondigwording in gesondheid was nooit verniet

@Louisa van Vliet
Ek is n kind van God en is Jesus Christus my alles. Ek baie ingesteld op die waarheid en is heeltemal gekant teen leuens. Opregtheid en Eerlikheid is n passie by my. So wat ek in my gedigte en stories bring, is op die waarheid gebaseer. Alles wat my in die lewe geraak het, bring ek in my gedigte uit. Ek is n Afrikaner en murg en been. Wat jy sien, is wat jy kry. Spontaniteit en vriendelikheid is my lewe. As jy op my tone trap, gaan jy my beslis van hoor. Ek se n ding reguit en draai geen doekies om nie. My gehoorsaamheid word aan God die Eer gegee, want Hy is in beheer van my Lewe.

2 Kommentare

Maak 'n opvolg-bydrae

Up
Top Ranked Users

[joinup_core_top_members columns=”1″ space=”no” max_members=”3″ behavior=”columns” columns_responsive=”predefined”]

Activity Feed