Welkom, Besoeker
Welkom, Besoeker

Titel: ‘n Nota op jou kopkussing (17)

Deur Woordsmous
Datum gepubliseer: 21 Junie 2019 Aantal woorde: 23 390 Kere gelees 10

Was dit ‘n laaste groet,
Of dalk ‘n nuwe moresê
Toe jy my saggies uitnooi
Om styf langs jou te lê?

©Anton Bosch 20/06/2019
TEMAS

Laat u kommentaar

GESKRYF DEUR

Jy moet ingeteken wees om boodskappe aan hierdie skrywer te kan stuur.

Publikasies: 118
Kommentaar telling: 42

Ek is 'n gebore Boerseun uit die ou Wes-Transvaal. Alhoewel ek die afgelope twaalf jaar in Ierland woon is ek steeds in murg en been en bloed 'n Afrikaner. Weens die liefde vir my taal het ek die pen opgeneem en dig hoofsaaklik in my Afrikaans. Ek is maar 'n groentjie in die digwêreld, het nog nooit 'n bundel gepubliseer nie, maar my passie vir Afrikaans sal sorg dat ek die pen nie weer neerlê voor ek my kop in finale rus neerlê nie. So, tot dan smous ek maar met my woorde...

Horison Media

AfriForum – Trotse borg van INK dig/skryf kompetisie

FAK – Trotse borg van INK dig/skryf kompetisie

Die Afrikaanse Taalmuseum & -monument – Trotse borg van INK dig/skryf kompetisie

Gebruikers Aanlyn

0 Lid, 169 gaste aanlyn

Bydraes – Argief