Jongste aktiwiteit:

‘n Vinnige versie (2)

hoe is dit dat duiwe
so flikkervlerk kan gly
oor die dakke hier in Brackenfell
en by die blouberge verby

die mis waai van die see af in
om tussen straatligte te hang
. . . hoe is dit dan
dat ek vroegaand
so véél
na jou verlang

© C. Shaw
26 Oktober 2016
Ek skryf grotendeels gedigte vir ontspanning. Ek skryf graag oor die natuur, mense en hul stories en plekke wat ek besoek het. Ek doen dikwels 'n bietjie navorsing oor 'n onderwerp voor ek skryf, want ek geniet dit om te leer. Ek hoop altyd om darem 'n emosie of twee wakker te maak met dit wat te sê het, en dat julle lekker saam sal lees :-)

4 Kommentare

Maak 'n opvolg-bydrae

Up
Top Ranked Users

[joinup_core_top_members columns=”1″ space=”no” max_members=”3″ behavior=”columns” columns_responsive=”predefined”]

Activity Feed