Jongste aktiwiteit:

Tuin van die gode

in Namibsland se halfwoestyn
daar naby Keetmanshoop
waar die groenigheid maar skaars is
en riviere selde loop

waar groot klippe opmekaar lê
gestapel deur ‘n hoër hand
en delwers reeds millennia al
soek na die blinkste diamant

staan menig eeu-oud aalwyn steeds
dáár deur gode in ‘n tuin gelos
om skroomloos – tussen reuse rotse –
oor rant en vlaktes heen te dros

en fluister stemme nog in Khoisan drome
” . . . geseënd is hierdie Kokerbome”

© C. Shaw
17 Augustus 2015
Ek skryf grotendeels gedigte vir ontspanning. Ek skryf graag oor die natuur, mense en hul stories en plekke wat ek besoek het. Ek doen dikwels 'n bietjie navorsing oor 'n onderwerp voor ek skryf, want ek geniet dit om te leer. Ek hoop altyd om darem 'n emosie of twee wakker te maak met dit wat te sê het, en dat julle lekker saam sal lees :-)

4 Kommentare

Maak 'n opvolg-bydrae

Up
Top Ranked Users

[joinup_core_top_members columns=”1″ space=”no” max_members=”3″ behavior=”columns” columns_responsive=”predefined”]

Activity Feed