Welkom, Besoeker
Welkom, Besoeker

Titel: Saam met jou

Deur Magrietha Marx
Datum gepubliseer: 28 Julie 2021 Aantal woorde: 132 72 Kere gelees 2

Saam met jou
kan ek maar my vuil voete op die bank sit
of ek kan styf teen jou sit en my kop op jou bors rus
todat ek aan die slaap raak.

Saam met jou
kan ek my vingers aflek
terwyl ek gesmelte roomys op ‘n warm dag eet.

Saam met jou
kan ek my gunsteling geskeurde jeans aantrek
want saam met jou hoef ek nie voor te gee nie.
Jy ken my deur en deur
jy weet wie ek is
jy ken al my giere en geite.

Saam met jou
kan ek lag tot ek nie meer kan nie
en ek kan huil totdat jy my in jou
sterk arms toe vou.

Saam met jou
wil ek vir altyd wees
want ek het jou oneindig baie lief …

MC Marx (C)
TEMAS

Laat u kommentaar

GESKRYF DEUR

Jy moet ingeteken wees om boodskappe aan hierdie skrywer te kan stuur.

Publikasies: 13
Kommentaar telling: 6

Partykeer kan ek nie sê hoe ek voel nie, dan skryf ek. Van my werk is in verskeie bloemlesings gepubliseer: "Vlug na Vryheid" in Deep Reflections, "U liefde vir my" in The Gift of Time en "Die storms wat binne my woed" en "Daar is altyd hoop" in Inkspraak 1. Ek is gebore in Kokstad in die middel van winter. Dit het die oggend gesneeu toe ek gebore is. My ouers het later verhuis en ons woon tans in Pietermaritzburg, ek is getroud met die wonderlikste man en ons het 'n pragtige seuntjie. God het vir my die talent gegee om te kan skryf en ek is dankbaar dat Hy my en my gesin elke dag beskerm en veilig bewaar.

Horison Media

AfriForum – Trotse borg van INK dig/skryf kompetisie

FAK – Trotse borg van INK dig/skryf kompetisie

Die Afrikaanse Taalmuseum & -monument – Trotse borg van INK dig/skryf kompetisie

Gebruikers Aanlyn

2 Lede, 90 gaste aanlyn

Bydraes – Argief