Jongste aktiwiteit:

Tango met my

Tango
met my
oor die reëls
van die liefde
dans met my
die genot
van die hart.

Tango
met my
oor jy
my liefhet
dans met my
op die ritme
van ons smart.

Los als agter
en kom
dans met my

Werp jou sorge
tot die dansvloer
van jou eer,
Laat ek jou
die tango
leer.

Tango
met my oor
die lied van ons liefde
oor die noot,
dans met my
my geliefde
op die ritme
dans ons sorge dood.
Ek floreer op n vlak waar woorde en emosie ontmoet, hande vat en net daar en dan die Tango dans. Die lewe gooi soms skerp draaie met n mens, maar as jy aanhou dans skuif dit die fokus op die geskenke wat die lewe bring, nie die wonde nie. Skryf is my passie, daarom is ek hier.

8 Kommentare

Maak 'n opvolg-bydrae

Up
Top Ranked Users

[joinup_core_top_members columns=”1″ space=”no” max_members=”3″ behavior=”columns” columns_responsive=”predefined”]

Activity Feed