Welkom, Besoeker
Welkom, Besoeker

Titel: Te danke aan jou …

Deur Magrietha Marx
Datum gepubliseer: 16 November 2021 Aantal woorde: 81 386 Kere gelees 8

Te danke aan jou
sukkel ek om mense te vertrou
jy het my baie seer gemaak
as ek net daaroor kan praat
die gedagtes in my kop
wil net nie stop
gaan dit vir altyd daar bly
om my te teister en te laat ly?

Dis maar beter om stil te wees
dis my storie en my vrees
as ek nie wil praat, los my asseblief net alleen
dat ek kan skree en huil in die reën …

MC Marx (C)
TEMAS

Laat u kommentaar

GESKRYF DEUR

Jy moet ingeteken wees om boodskappe aan hierdie skrywer te kan stuur.

Publikasies: 34
Kommentaar telling: 8

Partykeer kan ek nie sê hoe ek voel nie, dan skryf ek. Van my werk is in verskeie bloemlesings gepubliseer: "Vlug na Vryheid" in Deep Reflections, "U liefde vir my" in The Gift of Time en "Die storms wat binne my woed" en "Daar is altyd hoop" in Inkspraak 1. Ek is gebore in Kokstad in die middel van winter. Dit het die oggend gesneeu toe ek gebore is. My ouers het later verhuis en ons woon tans in Pietermaritzburg, ek is getroud met die wonderlikste man en ons het 'n pragtige seuntjie. God het vir my die talent gegee om te kan skryf en ek is dankbaar dat Hy my en my gesin elke dag beskerm en veilig bewaar.

Horison Media

AfriForum – Trotse borg van INK dig/skryf kompetisie

FAK – Trotse borg van INK dig/skryf kompetisie

Die Afrikaanse Taalmuseum & -monument – Trotse borg van INK dig/skryf kompetisie

SOLIDARITEIT – Trotse borg van INK dig/skryf kompetisie

 

Gebruikers Aanlyn

2 Lede, 598 gaste aanlyn

Bydraes – Argief