Jongste aktiwiteit:

Uit die Venster van my Siel

Uit Die Venster van my Siel.

Blink skyn die son in my kamer
En weet ek God is hier

Raak elke straal my hart se punt
Want Vader het kom inloer

Saggies streel Hy oor my liggaam
Met n briesie van n windjie

En weet ek God deel n drukkie

saggies prewel ek ‘Dankie’ O, Heer.

Uit die venster van my siel
Reik my hele menswees uit na Hom.

En voel ek n glimlag na my,
Weet ek Vader wil my nog gebruik.

Jou plek nog nie gereed,
daar nog moet kom, waar jy gaan wees

Verstaan ek, hier is nog baie werk,
Gevul moet elke venster van n ander se siel.

©Louisa van Vliet(Amazon)
Ek is n kind van God en is Jesus Christus my alles. Ek baie ingesteld op die waarheid en is heeltemal gekant teen leuens. Opregtheid en Eerlikheid is n passie by my. So wat ek in my gedigte en stories bring, is op die waarheid gebaseer. Alles wat my in die lewe geraak het, bring ek in my gedigte uit. Ek is n Afrikaner en murg en been. Wat jy sien, is wat jy kry. Spontaniteit en vriendelikheid is my lewe. As jy op my tone trap, gaan jy my beslis van hoor. Ek se n ding reguit en draai geen doekies om nie. My gehoorsaamheid word aan God die Eer gegee, want Hy is in beheer van my Lewe.

3 Kommentare

Maak 'n opvolg-bydrae

Up
Top Ranked Users

[joinup_core_top_members columns=”1″ space=”no” max_members=”3″ behavior=”columns” columns_responsive=”predefined”]

Activity Feed