Jongste aktiwiteit:

altyd saam (pa) (Brons)

erosie van verlange
verkreukel dongas van kennis
in die kyk van jou oë
as die wind van verlange nóg

rooiduinspore
van
jou
toe waai

tolbospaaie op jou hande
verklap die leivore van jou hart
waar ek dorstige lippe nat maak
in die stroom van jou waterval

strome
in
my
dorsland

vêr winde waai
oor die kaartografie in jou oë
altyd soekend na die volgende duin
met kampvuur hitte altyd welkom

© Francois Meyer Maart 2022
My naam is Francois Meyer, getroud met n pragtige vroutjie, Jessica. Ek is n trotse pa van vier seuns. Die kewe is ryk aan kosbare waarhede wat ons gedagtes daagliks vul. Soms het ons die moed om dit op papier neer te pen sodat ander dit kan lees. Hoop jy geniet die lees soos ek dit ook geniet!

2 Kommentare

Maak 'n opvolg-bydrae

op
Top Ranked Users

[joinup_core_top_members columns=”1″ space=”no” max_members=”3″ behavior=”columns” columns_responsive=”predefined”]

Activity Feed