Jongste aktiwiteit:

Die aanvoeling

die aanvoeling was daar
dit het ons gewaar
die skommelstoel in die hoek
gee die aanduiding en begin ons soek

want in die aand was daar ‘n ou man
en wonder ons wat is sy van
heen en weer het die stoel gewieg
vra ons vrae het hul gelieg

tot eendag gewaar ons die graf met die wit klippe
reg by die agterdeur se trappe
kyk ons na mekaar
en besef ons die aanvoeling is waar

na dese word hy met respek behandel
want rond het hy gewandel
meskien het iets hom gepla
en stil in sy skommelstoel gekla

die storie hy was vermoor
weet ons nie wie was so goor
maar niemand kon my en my pa
meer om die bos lei want in ons hart het ons dit gedra

iemand hoër het dit ons uitgewys
en gou is die storie bewys
gryskop omie se siel wou nie rus
maar in sy stoel kon hy berus

@Louisa Van Vliet
Ek is n kind van God en is Jesus Christus my alles. Ek baie ingesteld op die waarheid en is heeltemal gekant teen leuens. Opregtheid en Eerlikheid is n passie by my. So wat ek in my gedigte en stories bring, is op die waarheid gebaseer. Alles wat my in die lewe geraak het, bring ek in my gedigte uit. Ek is n Afrikaner en murg en been. Wat jy sien, is wat jy kry. Spontaniteit en vriendelikheid is my lewe. As jy op my tone trap, gaan jy my beslis van hoor. Ek se n ding reguit en draai geen doekies om nie. My gehoorsaamheid word aan God die Eer gegee, want Hy is in beheer van my Lewe.

Maak 'n opvolg-bydrae

Up
Top Ranked Users

[joinup_core_top_members columns=”1″ space=”no” max_members=”3″ behavior=”columns” columns_responsive=”predefined”]

Activity Feed
  • Taai het ‘n nuwe publikasie gemaak

  • Lollie het ‘n nuwe publikasie gemaak

  • Taai het ‘n nuwe publikasie gemaak