Jongste aktiwiteit:

Die Liefde van die Onsigbare Waarheid

Dis hier, binne in my,
ek voel dit met my hele wese.
toegevou soos net Hy ,
alleen dit kan deurgee
warm word my are,

As ek net sy Woord kry
weg met alles wat nie van Hom kom,
sien my oe die mooi wat deurkom,
lente, Somer, Herfs, Winter
waar dan nog anders dit vandaan

Gloei die warmte in my na dit wat ek kry
aanvaar ek met dankbaarheid
ek nooit vergeet by Hom.
met Sy Liefde in my binneste
bly ek Sy kind Ewiglik.

Onsigbaar in myself weet ek
niemand weet van Hom wat hier
binne in my met Sy doel na vore kom.
Seen, vrede, vreugde, liefde o, so mooi.

As jy maar net kan weet hoe wonderlik
dit is om onsigbaar met God te kan deel.
dit wat Hy op jou hart kom druk
na mense gebring om so die redding te bekom

Louisa van Vliet (Amazon)
Ek is n kind van God en is Jesus Christus my alles. Ek baie ingesteld op die waarheid en is heeltemal gekant teen leuens. Opregtheid en Eerlikheid is n passie by my. So wat ek in my gedigte en stories bring, is op die waarheid gebaseer. Alles wat my in die lewe geraak het, bring ek in my gedigte uit. Ek is n Afrikaner en murg en been. Wat jy sien, is wat jy kry. Spontaniteit en vriendelikheid is my lewe. As jy op my tone trap, gaan jy my beslis van hoor. Ek se n ding reguit en draai geen doekies om nie. My gehoorsaamheid word aan God die Eer gegee, want Hy is in beheer van my Lewe.

Maak 'n opvolg-bydrae

Up
Top Ranked Users

[joinup_core_top_members columns=”1″ space=”no” max_members=”3″ behavior=”columns” columns_responsive=”predefined”]

Activity Feed