Welkom, Besoeker
Welkom, Besoeker

Titel: Kom ek vertel jou

Deur Meermin
Datum gepubliseer: 15 April 2016 Aantal woorde: 103 1286 Kere gelees 16

Vandag wil ek sag vir jou vertel
van die sonskyn se lag
en hoe hy seunskind-sku
sy strale oor die aarde spu.

Sal sy een oog oophou-loer
wanneer my en jou paadjies poog om te kruis?

Of sal hy playful(guitig)
agter ‘n wolk inkruip
sodat ons mekaar
in die donker kan knyp.

Vanaand wil ek vir jou vertel
van die maan se mistiek
en hoe sy misterieus die magic
van haar lig oor ons streel.

Sal sy skaamteloos na ons staar
saam elke liefdes-gebaar
tussen ons ervaar

Of sal sy afgunstig haar ligte blus
sodra sy bewus word van ons eerste kus?
TEMAS
1 Kommentaar
  1. Anze

    15 April 2016

    mooi, sag en romanties vas gepen

Laat u kommentaar

GESKRYF DEUR

Jy moet ingeteken wees om boodskappe aan hierdie skrywer te kan stuur.

Publikasies: 7
Kommentaar telling: 21

‘Time held me green and dying though I sang in my chains like the sea.’ Dylan Thomas: Fern Hill. Ek is maar net 'n verlore siel wat orkaan in die lewe se oseaan.  ‘n Meermin in hoopvolle groei na digters-volwassenheid. Die verloop van tyd knaag van binne en al spreek my penne-vryheid luid soos die dreunende oseaan, bly dit gevange in kettings van sterflikheid. Indien pêrels uit my pen voortspruit, is omdat dit vir nou bedoel word. Nie vir later nie. © P.S.  Moet asseblief nie my werkies sonder my medewete (uit)deel nie. ~~ Oseaan-groete  ~~

Horison Media

AfriForum – Trotse borg van INK dig/skryf kompetisie

FAK – Trotse borg van INK dig/skryf kompetisie

Die Afrikaanse Taalmuseum & -monument – Trotse borg van INK dig/skryf kompetisie

SOLIDARITEIT – Trotse borg van INK dig/skryf kompetisie

 

Gebruikers Aanlyn

0 Lid, 101 gaste aanlyn

Bydraes – Argief