Jongste aktiwiteit:

Venster van my Siel

Dit is wie ek is, blou is die hemel
my God se kleur wat my laat uitreik
na Sy Grote liefde

Blou is die vensterraam, van my siel diep
gegrond in God se wese, geliefd het Hy Sy kind
want groot was Sy genade

Soggens vroeg, bekyk ek die wêreld om my
by vensterraam so blou en ek weet ek is tuis
waar God my wil hê

Elke dag ‘n nuwe begin, uit God se hand oorvloedig
weet ek my Vader van Bo is in beheer
en geen bekommernis nie meer

Spruit liefde uit my diepste wese, want dankbaarheid
het plek gevat in ‘n wêreld wat stukkend was
en kom al die Eer na God want Sy wil het my gevul

Traan gevul is my oë, want ek is op presies die plek
waar God my geplaas het, vir die werke van Sy hande
waar God Sy woord mag stuur

Blou is die lug, gevul is my siel met ‘n lag in my binneste
kyk ek op, na hemel so blou en besef ek, Groot is ons
Almagtige Vader, Sy hand uitgereik na ons met seeninge

En dankbaar staar ek deur oop venster, God se Genade
ook gekies vir my, bid ek dat my blou altyd die blou
sal bly waar harte kan sien God se blou was met rede geskep
Ek is n kind van God en is Jesus Christus my alles. Ek baie ingesteld op die waarheid en is heeltemal gekant teen leuens. Opregtheid en Eerlikheid is n passie by my. So wat ek in my gedigte en stories bring, is op die waarheid gebaseer. Alles wat my in die lewe geraak het, bring ek in my gedigte uit. Ek is n Afrikaner en murg en been. Wat jy sien, is wat jy kry. Spontaniteit en vriendelikheid is my lewe. As jy op my tone trap, gaan jy my beslis van hoor. Ek se n ding reguit en draai geen doekies om nie. My gehoorsaamheid word aan God die Eer gegee, want Hy is in beheer van my Lewe.

Maak 'n opvolg-bydrae

Up
Top Ranked Users

[joinup_core_top_members columns=”1″ space=”no” max_members=”3″ behavior=”columns” columns_responsive=”predefined”]

Activity Feed