Welkom, Besoeker
Welkom, Besoeker
Taal waarskuwing*

Titel: Binne seisoen (goud)

Deur Caren Kearley
Datum gepubliseer: 27 Mei 2022 Aantal woorde: 21 143 Kere gelees 9

En nou weet ek ook
dat my somer en winter
hand aan hand kan loop.

© MEI 2022 Caren Kearley
FB: Nimfoleptiese Woorde
TEMAS
3 Kommentaar
 1. Anze

  27 Mei 2022

  Pragtig, baie dankie vir jou bydrae tot die Mei 2022 OOP projek

 2. Koos Elsum

  10 Junie 2022

  Uit die Suidkus waar die winter & somer binne eendag swaai, dit is in buite & binne weer, is die gedig baie baie vanpas Dankie

 3. Caren Kearley

  19 Junie 2022

  Dankie Koos, dit is presies hoekom ek dit geskryf het. Mooi dag vir julle.

Laat u kommentaar

GESKRYF DEUR

Jy moet ingeteken wees om boodskappe aan hierdie skrywer te kan stuur.

Publikasies: 202
Kommentaar telling: 34

Ek het groot geword in Namibia en meeste van my tiener jare in Namaqualand spandeer. Gematrikuleer in die Paarl by La Rochelle Hoër Meisieskool en onder andere ‘n diploma in aankopebestuur verwef by Varcity Kampus in Rondebosch.  Ek woon tans saam met my  twee dogters in een van die mooiste Bolandse dorpies, Wellington. Ek doen balsaal dans vir ontspanning en boks vir selfverdediging  Solank as wat ek kan onthou maal woorde al deur my kop. Om gedigte te skryf was nog altyd my manier om sin te maak van die lewe.  Vir my kinders sê ek altyd dat kunstenaars onsterflik is en indien my gedigte ooit publikasie haal, sal hulle vir altyd ietsie van my hê. My wildste verwagtinge is oortref, toe ek uiteindelik ‘n digbundel in my hande vashou waarin ‘n paar van my gedigte verskyn.  Nou is ek dankbaar vir ‘n talent wat ek miskien te lank weggesteek het en dus beplan ek nie om verder tyd te mors nie. My grootste droom is om eendag ‘n klein bydrae te lewe in die bevordering van Afrikaans deur my eie digbundel te kan puliseer.

Horison Media

AfriForum – Trotse borg van INK dig/skryf kompetisie

FAK – Trotse borg van INK dig/skryf kompetisie

Die Afrikaanse Taalmuseum & -monument – Trotse borg van INK dig/skryf kompetisie

 

SOLIDARITEIT – Trotse borg van INK dig/skryf kompetisie

 

Pharos - Trotse borg van INK dig/skryfkompetisie

Gebruikers Aanlyn

3 Lede, 172 gaste aanlyn

Bydraes – Argief