Jongste aktiwiteit:

Dans in die Reendruppeltjies

Rondtomtalie, rondomtalie, draai sy al in die rondte,
glinster ogies vrolik en bly, met laggie klokhelder
terwyl armpies uitgestrek na kante,
al in die rondte in die reendruppels draai.

Kaalvoetjies hardloop sy van boom na boom,
met blye blydskap van reentjie wat val.
Dogtertjie klein, maar 3 jaartjies oud,
geniet die reen soos niemand anders kan

Van kleins af lag sy van druppeltjies val op haar wang
geniet elke oomblik van handjies wat druppeltjies vang
sorgvry deur die water min gepla van rokkie nat
met voetjies wat trap, trap in waterplas.

Hoe sonnig koel lyk dit wanneer glimlag
en ogies soekend na iemand wat mag kyk
watertjies wat van haartjies af drup
en ‘n kinderhartjie te bly om in water te speel .

Louisa van Vliet (Amazon)
Ek is n kind van God en is Jesus Christus my alles. Ek baie ingesteld op die waarheid en is heeltemal gekant teen leuens. Opregtheid en Eerlikheid is n passie by my. So wat ek in my gedigte en stories bring, is op die waarheid gebaseer. Alles wat my in die lewe geraak het, bring ek in my gedigte uit. Ek is n Afrikaner en murg en been. Wat jy sien, is wat jy kry. Spontaniteit en vriendelikheid is my lewe. As jy op my tone trap, gaan jy my beslis van hoor. Ek se n ding reguit en draai geen doekies om nie. My gehoorsaamheid word aan God die Eer gegee, want Hy is in beheer van my Lewe.

Maak 'n opvolg-bydrae

Up
Top Ranked Users

[joinup_core_top_members columns=”1″ space=”no” max_members=”3″ behavior=”columns” columns_responsive=”predefined”]

Activity Feed