Welkom, Besoeker
Welkom, Besoeker

Titel: DIT IS VERBY

Deur Eleen van Deventer Vorster
Datum gepubliseer: 2 Desember 2019 Aantal woorde: 114 387 Kere gelees 11

DIT IS VERBY

In ‘n oogwink is alles reeds verby
Jy het ‘n stuk uit my lewe gesny
Jy het my hart in stukke gesny
nou het jy jou vryheid gekry

wat word nou van my
hoe kan ek daarteen stry
het klaar ‘n ander meisie gekry
ek is uitgemergel en klaar gedaan
dit voel kompleet of my lewe vergaan

hoe kon jy dit aan my doen
het jy niks vir my gevoel
die lewe het sy eie tyd
ek sal vorentoe kyk

ek sal veg vir die beste plek
ek sal my wonde stadig lek
God ken my bitter pyn
Hier diep binne-in my
dit is nou veby

© Eleen van Deventer Vorster
01/12/2019 – 15:30
TEMAS

Laat u kommentaar

GESKRYF DEUR

Jy moet ingeteken wees om boodskappe aan hierdie skrywer te kan stuur.

Publikasies: 193
Kommentaar telling: 92

BIBLIOGRAFIE   Eleen van Deventer Vorster is op 24 Desember 1960 in Nylstroom, Limpopo gebore. Sy woon tydens 1978 in die mooie Jakarandastad, Pretoria. Eleen het al sedert haar skooldae gedroom om haar werk eendag te publiseer in ‘n bundel en het eers in 2017 die pen opgetel. Haar eerste gedigte wat sy geskryf was op 4 Februarie 2017 geskryf.   Haar gedig wat gewen het op19 September 2017 was een van die wengedigte van SA Digters se kompetisie wat in haar 1ste Digbundel verskyn in Simfonie van See die Mei 2018.   Sy deel ook graag haar gedigte en werke op die platform, INK Skryf in Afrikaans Publikasies op Anzé Bezuidenhout se blad.   Gedigte deur Eleen is al op verskeie radiostasies voorgelees op Radio Stasie West Coast 92.3 deur Delene de Wet op Wind af program in Kaapprovinsie voorgelees op 19 de Januarie 2018   Eleen se 5 gedig wat deel was in ñ kompetisie gaan in Pendoring Digters Volume1 Digbundel verskyn 2018. In Februarie 2018 het die sanger, Jeffrey Smith, Eleen se eerste liedjie opgeneem. Die liedjie, Onderdeur die reënboog kan op SoundCloud geluister word. Eleen lewe haar droom uit deur haar passie vir gedigte en lirieke met die wêreld te deel.   Gedigte deur Eleen is al op verskeie radiostasies voorgelees op Radio Stasie FM STERIO online deur BETSIE OLIVIER  program voorgelees op 03 JULIE 2018     Kopieregte voorbehou ©Eleen van Deventer Vorster

Horison Media

AfriForum – Trotse borg van INK dig/skryf kompetisie

FAK – Trotse borg van INK dig/skryf kompetisie

Die Afrikaanse Taalmuseum & -monument – Trotse borg van INK dig/skryf kompetisie

Gebruikers Aanlyn

1 Lid, 248 gaste aanlyn

Bydraes – Argief