Jongste aktiwiteit:

Ek WIL net gou iets oor die maan sê

gisteraand se groot maan
het oor die Bolandberg geklim
daar was oker, daar was vuur
in die volrond van sy glim

kortstondig was sy uur
en ek wou dit met jou deel
maar teen kwart-oor-sewe, Kaapstad
was die maan bloot silwergeel

© C. Shaw
19 Augustus 2016
Ek skryf grotendeels gedigte vir ontspanning. Ek skryf graag oor die natuur, mense en hul stories en plekke wat ek besoek het. Ek doen dikwels 'n bietjie navorsing oor 'n onderwerp voor ek skryf, want ek geniet dit om te leer. Ek hoop altyd om darem 'n emosie of twee wakker te maak met dit wat te sê het, en dat julle lekker saam sal lees :-)

3 Kommentare

Maak 'n opvolg-bydrae

Up
Top Ranked Users

[joinup_core_top_members columns=”1″ space=”no” max_members=”3″ behavior=”columns” columns_responsive=”predefined”]

Activity Feed