Jongste aktiwiteit:

Lig in my Lewe

Dis hier diep binne my
waar geen een van weet
skyn iemand wat my ken
beter as enige een daar buite

Soggens vroeg leef dankbaarheid
in my hart, aan nog ‘n dag gegun
deur dagtake stil bewus van Ú
nabyheid so teer en vol liefde

Saans met blydskap gevul
begin my liggaam oorgee
aan rus, vrede en liefde
wetend die lig in my lewe skyn

Snoesig in kombers toegevou
bring Hy Sy woord na my
sagkens laat hoor ek my stem
en weet Hy, ek is in gesprek met Hom
Ek is n kind van God en is Jesus Christus my alles. Ek baie ingesteld op die waarheid en is heeltemal gekant teen leuens. Opregtheid en Eerlikheid is n passie by my. So wat ek in my gedigte en stories bring, is op die waarheid gebaseer. Alles wat my in die lewe geraak het, bring ek in my gedigte uit. Ek is n Afrikaner en murg en been. Wat jy sien, is wat jy kry. Spontaniteit en vriendelikheid is my lewe. As jy op my tone trap, gaan jy my beslis van hoor. Ek se n ding reguit en draai geen doekies om nie. My gehoorsaamheid word aan God die Eer gegee, want Hy is in beheer van my Lewe.

2 Kommentare

Maak 'n opvolg-bydrae

op
Top Ranked Users

[joinup_core_top_members columns=”1″ space=”no” max_members=”3″ behavior=”columns” columns_responsive=”predefined”]

Activity Feed