Jongste aktiwiteit:

Sou nie wou nie!!!

As die jare my iets geleer het
is dit reeds dit
ek sou nie wou nie
want my hartsnare
lê verlore

jy weet mos
wanneer is iets of iemand
nie vir jou dieptes beskore

en dit staan reeds in net dit
jy hou vas aan iemand
vir die vrees van iets
wat jy dalk nooit sal hê nie

so the next best thing

is die ding wat jou dryf
die ding waaraan jy kleef
vir jou lewe

maar nogtans as ek kon weet
nou
sou ek nie wou nie
en dit laat ‘n glimlag
in my hart

want om vry te wees
van wou en sou
die hoekoms en waaroms
in nou
vir jou verwoes

en dit is reeds dit
ek sou nie wou nie
en dit is gewoonlik dit
waarteen jy skop

die behoud van fout
steek nie in die seer van
kleef aan iemand
wat jou weggesmyt het
soos vuilgoed

so why would you settle
to cling unto something
that has no intention to
hold you dear

so ek sê weer:
ek sou nie wou nie.

Chantelle Holder
© 2015
Chantelle Holder is op 3 Oktober 1983 in Evander in die Mpumalanga distrik van Suid Afrika gebore. Sy is die tweede oudste van vier kinders. Sy matrikuleer in 2001 in Secunda en is steeds woonagtig in Secunda. Sy het begin skryf in 2004 om terapeutiese redes en het tot dusver baie bevryding en vertroosting ervaar deur woorde. Sedertdien spog sy met so 1300 gedigte en beoog om heelwat publikasies uit te bring in die komende jare. Chantelle skryf steeds, en hoop om ander deur haar woorde, met inspirasie te vul. Sewe (7) gedigte van haar is al gepubliseer deur die Christian Poetry Association, naamlik: The Greatest Gift - "Thank You Father" River of Life - "Vlieg saam my" Watched by an Angel - "Hooggety" Eternal Voice - "Alleenlik deur U" Shalom - "Dit begin by jou" Journey of Faith - "Geseënde ween" Oasis of Life - "My Kind" Asook ñ enkele gedig in ñ GR. 8 Werkboek: Metamorfose Fase 1 Afrikaans (EAT) Werkboek Gr.8 - "Straatkindertjies" Debuut bundel - Somerreën - ñ Ewige September (Oktober 2015) Haar volgende bundel sal in 2016 gepubliseer word, getiteld Somerreën …. Deur die genade van Bo….

Maak 'n opvolg-bydrae

op
Top Ranked Users

[joinup_core_top_members columns=”1″ space=”no” max_members=”3″ behavior=”columns” columns_responsive=”predefined”]

Activity Feed