Welkom, Besoeker
Welkom, Besoeker

Titel: Waar klaasvakie baljaar Silwer Julie 2022 projek

Deur Amanda
Datum gepubliseer: 29 Julie 2022 Aantal woorde: 33 45 Kere gelees 1

Weet jy waar bêre klaasvakie sy sand
daar vêr oor die velde in feetjieland
huppel en trippel hy saam met die feë
tot die son opkom dans hul hand aan hand
TEMAS
1 Kommentaar
  1. Anze

    30 Julie 2022

    Pragtig, baie dankie vir jou bydrae tot die Julie 2022 Wat skryf ek?

Laat u kommentaar

GESKRYF DEUR

Jy moet ingeteken wees om boodskappe aan hierdie skrywer te kan stuur.

Publikasies: 107
Kommentaar telling: 45

Ouma van vyf woelwaters. Ma van 5 (2 stief) en vrou van 'n wonderlike Godsman. Woon tans in Alberton. Skryf is my uitlaatklep. My hart bloei ink op papier. My eerste solo bundel, Seisoene, verskyn in 2018 en word opgevolg met Volsirkel in 2020.  My eerste Faksie (Fiksie gebasseer op ware feite) verskyn in November van 2021. Ek is 'n motiveringsspreker en is ook nou betrokke by die plasing van mishandelde vroue, kinders en mans in veilige hawes. Ek leef myself uit in my skryfkuns.

Horison Media

AfriForum – Trotse borg van INK dig/skryf kompetisie

FAK – Trotse borg van INK dig/skryf kompetisie

Die Afrikaanse Taalmuseum & -monument – Trotse borg van INK dig/skryf kompetisie

SOLIDARITEIT – Trotse borg van INK dig/skryf kompetisie

 

Gebruikers Aanlyn

2 Lede, 123 gaste aanlyn

Bydraes – Argief