Jongste aktiwiteit:

Enkel belydenis (opdrag 5)

my liefling,
dit was lente –
ek wou laf wees (soos ’n kind)

ek wou bloeisels ruik
en langs lelies sit
wat room kelk
op some van ’n vlei

tussen suikerbos en steenboksriet
wou ek – naas jou –
midde fynbos staan

want dit was lente
ek wou jou liefhê
(dis maar al)

© Carma Shaw
6 Augustus 2018
10:58
Ek skryf grotendeels gedigte vir ontspanning. Ek skryf graag oor die natuur, mense en hul stories en plekke wat ek besoek het. Ek doen dikwels 'n bietjie navorsing oor 'n onderwerp voor ek skryf, want ek geniet dit om te leer. Ek hoop altyd om darem 'n emosie of twee wakker te maak met dit wat te sê het, en dat julle lekker saam sal lees :-)

14 Kommentare

Maak 'n opvolg-bydrae

Up
Top Ranked Users

[joinup_core_top_members columns=”1″ space=”no” max_members=”3″ behavior=”columns” columns_responsive=”predefined”]

Activity Feed