Welkom, Besoeker
Welkom, Besoeker

Titel: Klim en klouter avontuur

Deur Jessica Venter
Datum gepubliseer: 21 Oktober 2019 Aantal woorde: 123 196 Kere gelees 4

daar’s ‘n apie
op ‘n stokkie
voor Mamma se agterdeur
dis die liedjie wat Mamma altyd sing
as sy my op haar meubels vang klouter

vandag stel ek ondersoek in op Ma se kombuiskas
maar my boude sit die kas mis
en daar kaplaks ek op die vloer neer
nou het hierdie apie nie ‘n gaatjie in sy broek nie
maar een in my been

al huilende
jaag ons op die trein dokter toe
en wag die heelaand by die hospitaal
net sodat ek drie steke kan kry
ek is tog nie ‘n sissie nie

ai, my ouers is nou so poegaai
van heelaand met my stoei
maar ek is laggend opgewonde
want treinry
is ‘n klim en klouter avontuur

©Jessica Venter
17/10/2019
TEMAS

Laat u kommentaar

GESKRYF DEUR

Jy moet ingeteken wees om boodskappe aan hierdie skrywer te kan stuur.

Publikasies: 110
Kommentaar telling: 4

Ek is gebore in Pretoria en het daar groot geword. My ma was ‘n enkelouer en het my dus alleen groot gemaak. Ek is al 15 jaar getroud. Ons het twee kinders, ‘n seun, Armand en ‘n dogter, Bianca. Ons bly in Randfontein tussen al die mynhope maar dis my tuiste. Ek het sekretarieël geswot by Randfontein Kollege. My man het sy eie vervoermaatskappy, ek doen al die kantoor werk al vir baie jare. My stokperdjies sluit in lees en skryf. Ek doen ook tans ‘n digterslypskool kursus. My passie vir skryf het eers ‘n paar jaar gelede ontpop. Ek het al drie boeke deur Kwarts Publishers gepubliseer. Hulle is beskikbaar in Bargain Books, op Amazon as e-boek asook op Kwarts Publishers se eie webblad. Ek het ook laas jaar ‘n ses maande kursus in kort verhale voltooi deur Die Skryfbesigheid asook deur Liberty University het ek ‘n kort skryfkursus voltooi aan die hand van Karen Kingsbury. Ek is tans besig met ‘n ses maande kursus in die skryf van Romanse aangebied deur Madelie Human.   Ek help by honde rescue, genaamd The Dachshund Haven. Ek doen elke week al hulle facebook plasings en ek hanteer al hulle admin. 

Horison Media

AfriForum – Trotse borg van INK dig/skryf kompetisie

FAK – Trotse borg van INK dig/skryf kompetisie

Die Afrikaanse Taalmuseum & -monument – Trotse borg van INK dig/skryf kompetisie

Gebruikers Aanlyn

1 Lid, 202 gaste aanlyn

Bydraes – Argief