Jongste aktiwiteit:

VERLANGE NA JOU

In die verte sien ek die sonstrale hul arms om die bergtoppe vou.
My hart is leeg,seer van verlange na jou.
Hoe kon ek jou so vroeg in die lewe verloor?
Vir watter rede sloer my lewe voor?

Sonder waarskuwing is jy wreed uit my lewe geruk.
Daar was nie kans vir vaarwel of selfs n druk.
Jy is van my af weg gesteel,
met ons liefde,geheime en als wat ons deel.

Die skuldige is skot vry,
terwyl ek elke dag teen die trane stry.
My Liefling,al is jy dood,
bly jy vir ewig my man,my liefde,my sielsgenoot.
4 Kommentare

 • Viooltjie

  Hierdie gedig praat darem nou van groot hartseer, Funnyface . . .

  • FUNNYFACE

   Soms is die lewe n baie hartseer plek om in te wees.Die lewe,en die dinge wat aangaan om my,le my baie naby aan die hart.Almal se seer voel soos myne,ek soek n oplossing vir almal se hartseer en pyn.Dinge wat ek skryf is nie noodwendig my ervarings nie,maar voel in my hart of ek dit beleef het.

 • Inkmoderator

  Liewe digter, Die eerste sin van u gedig lees té lank. Jy kan hom baie funksioneel in twee breek. ek het by 'n ander geleentheid gepraat oor die sleutelspasie na leestekens. In die laaste sin van die 1ste stanza sou die woord 'voort' eerder gepaslik wees en nie 'voor' nie. Ek weet jy probeer 'n rymskema bewerk maar 'voort' lol nie daarmee nie want 'n binnerym word steeds geskep. Verder is die vers sorgsaam aangebied. Groete IM

Maak 'n opvolg-bydrae

Up
Top Ranked Users

[joinup_core_top_members columns=”1″ space=”no” max_members=”3″ behavior=”columns” columns_responsive=”predefined”]

Activity Feed