Jongste aktiwiteit:

Domine Quo Vadis?

Deurdagte huppelstap
om en oor beproewingsvoor
met mirresalf vir skaafplekke
ingrypend in my siel
net soos U wil geskied
eerstehands van U troon

Quichekors vol genade
uiter ‘n pelgrimslied in my siel
op berge en in dale

Verken dan my soeke
as ek op U sal wag
deurdrenk die dorsland van my hart
in die soeke van my gees as ek
sleurend beur onder U sagte juk

© Francois Meyer Junie 2022
My naam is Francois Meyer, getroud met n pragtige vroutjie, Jessica. Ek is n trotse pa van vier seuns. Die kewe is ryk aan kosbare waarhede wat ons gedagtes daagliks vul. Soms het ons die moed om dit op papier neer te pen sodat ander dit kan lees. Hoop jy geniet die lees soos ek dit ook geniet!

Maak 'n opvolg-bydrae

op
Top Ranked Users

[joinup_core_top_members columns=”1″ space=”no” max_members=”3″ behavior=”columns” columns_responsive=”predefined”]

Activity Feed