Welkom, Besoeker
Welkom, Besoeker

Titel: Junie 2022 – Winterlandskap projek

Deur Anze
Datum gepubliseer: 1 Junie 2022 Aantal woorde: 104 73 Kere gelees 3

Beste INKers

Hierdie maand gaan ek een sin as katalisator gebruik vir al die afdelings.
Elke skrywer, hetsy digter of ander, MOET hierdie sin in hul aanbieding insluit.
Daar is geen ander reël of voorskrif nie.

Die sin is soos volg:

“In die ryptrap
van ‘n winterlandskap…”

Ek sien uit daarna om julle werk te lees.
Lekker skryf, en doen dit in Afrikaans.
Skryfgroete
Projekbestuurder

*ONTHOU SLEGS 2 INSKRYWINGS PER AFDELING PER LID ASB. ELKE LID MOET OOK ASB SY STERGRADERING VIR ONS DEURGEE AAN DIE BOKANT VAN SY/HAAR PUBLIKASIE ASOOK DIE WOORDETAL VAN JOU PUBLIKASIE INDIEN DIT NIE N GEDIG IS NIE
TEMAS
1 Kommentaar
  1. Elizabeth

    1 Junie 2022

    Prrrrrragtige projek, dankie 🤗

Laat u kommentaar

GESKRYF DEUR

Jy moet ingeteken wees om boodskappe aan hierdie skrywer te kan stuur.

Publikasies: 315
Kommentaar telling: 3693

Woorde is my asem en skryf my passie!!! Ek waardeer elke stukkie kritiek, verkieslik positief, maar kan die negatiewe ook hanteer. Dankie dat jy die tyd neem om na my werke te kyk en dit te beoordeel. Ek is n Boeremeisie in murg en been... mal oor die wye natuur van plaaslewe wat my omring Ek is getroud met die wonderlikste man (Willie). Ons is geseend met 3 pragtige dogters en 2 kleinseuns en 3 kleindogters. My verhouding tot my Skepper loop baie diep en ek dank Hom elke dag vir al die voorregte en genade gawes wat ek so onverdiend ontvang... Loutering is deel van my lewe en ook daarvoor dank ek Hom daagliks want dit maak dat daar altyd groei in my lewe is...

Horison Media

AfriForum – Trotse borg van INK dig/skryf kompetisie

FAK – Trotse borg van INK dig/skryf kompetisie

Die Afrikaanse Taalmuseum & -monument – Trotse borg van INK dig/skryf kompetisie

SOLIDARITEIT – Trotse borg van INK dig/skryf kompetisie

 

Gebruikers Aanlyn

3 Lede, 504 gaste aanlyn

Bydraes – Argief