Welkom, Besoeker
Welkom, Besoeker

Titel: Voor Die Dag Wegsterf

Deur André van Wyngaardt
Datum gepubliseer: 6 Maart 2017 Aantal woorde: 67 562 Kere gelees 14

Liefde het die mag
om állés te word.
Die liefde-deel-tye –
raaiselagtig kort.

Geen hartskas-drom
kan daarsonder slaan.
Dit laat een lewe,
nie net bestaan.

Daarom leef jou liefde
met jou een voluit,
en maak die meeste
van jul saamwees-tyd.

Maak van elke dag
‘n liefdesbederf;
en sê “Ek lief jou”
voor die dag wegsterf …

‘n Gedig en foto deur André van Wyngaardt ©
andrevwmusiek@gmail.com
083 712 9081
TEMAS

Laat u kommentaar

GESKRYF DEUR

Jy moet ingeteken wees om boodskappe aan hierdie skrywer te kan stuur.

Publikasies: 25
Kommentaar telling: 1

Welkom by my Ink profiel. Ek is André van Wyngaardt en ek is 'n Afrikaanse liedjieskrywer, komponis en sanger. As 9 maande oue baba, het my ma en tannie op my afgekom waar ek "Stille Nag" geneurie het in my kot. Musiek is in my are ... Aan vaderskant het my pa se twee broers bekendgestaan as Die van Wyngaardt Broers; hulle het musiek gemaak en langspelerplate vrygestel in die jare 70's. My musiek is beskikbaar op alle goeie digitale platforms, o.a op YouTube, Spotify, iTunes en Google Play Music. Kom luister gerus.

Horison Media

AfriForum – Trotse borg van INK dig/skryf kompetisie

FAK – Trotse borg van INK dig/skryf kompetisie

Die Afrikaanse Taalmuseum & -monument – Trotse borg van INK dig/skryf kompetisie

Gebruikers Aanlyn

0 Lid, 90 gaste aanlyn

Bydraes – Argief