Welkom, Besoeker
Welkom, Besoeker
Taal waarskuwing*

Titel: Wonders van die lewe

Deur Amazon
Datum gepubliseer: 26 Oktober 2021 Aantal woorde: 122 41 Kere gelees 2

lê in gebede wat jy vra
presies wat jy vra is dit wat gebeur
God se vrede en genade
lê opgesluit in dit wat jy met Hom deel
vra hardop en reik uit na Jesus
dit is geen onbegonne taak

berge kan padgee en heuwels vergaan
maar Sy liefde en genade sal nooit nie verdwyn
wees lief vir mekaar en verdra met geduld
gee met oorgawe vertrou en glo
en ontvang God se liefde en krag

God het lankal reeds beplan
wat jou dag vir jou sal bring
wees beslis gerus in elke beweging
want met rede sal Hy met jou wees
reik net uit met jou hande na Hom
en Hy sal jou bring na waters van rus

@Louisa van Vliet
TEMAS

Laat u kommentaar

GESKRYF DEUR

Jy moet ingeteken wees om boodskappe aan hierdie skrywer te kan stuur.

Publikasies: 162
Kommentaar telling: 31

Ek is n kind van God en is Jesus Christus my alles. Ek baie ingesteld op die waarheid en is heeltemal gekant teen leuens. Opregtheid en Eerlikheid is n passie by my. So wat ek in my gedigte en stories bring, is op die waarheid gebaseer. Alles wat my in die lewe geraak het, bring ek in my gedigte uit. Ek is n Afrikaner en murg en been. Wat jy sien, is wat jy kry. Spontaniteit en vriendelikheid is my lewe. As jy op my tone trap, gaan jy my beslis van hoor. Ek se n ding reguit en draai geen doekies om nie. My gehoorsaamheid word aan God die Eer gegee, want Hy is in beheer van my Lewe.

Horison Media

AfriForum – Trotse borg van INK dig/skryf kompetisie

FAK – Trotse borg van INK dig/skryf kompetisie

Die Afrikaanse Taalmuseum & -monument – Trotse borg van INK dig/skryf kompetisie

Gebruikers Aanlyn

1 Lid, 346 gaste aanlyn

Bydraes – Argief