Welkom, Besoeker
Welkom, Besoeker

Titel: Aan die Voet van ‘n Berg

Deur Woordsmous
Datum gepubliseer: 28 November 2017 Aantal woorde: 109 645 Kere gelees 6

Aan die voet van ‘n berg
op die stoep van ‘n huis
sit ‘n man met ‘n baard
en ‘n pyp in sy vuis

en sy oë kyk ver
oor die grasvlaktes heen
sy gedagtes dwaal wyd
soos die wind as dit reën

en die son wat gaan lê
diep herinneringe op
van ‘n huis wat eens vol was
van liefde en hoop

maar die keuses van gister
word die hartseer van nou
as die beelde van saamwees
in die skemer verflou…

Aan die voet van ‘n berg
op die stoep van ‘n huis
loop ‘n traan oor sy baard
en die pyp in sy vuis

©Anton Bosch 27/11/2017
TEMAS

Laat u kommentaar

GESKRYF DEUR

Jy moet ingeteken wees om boodskappe aan hierdie skrywer te kan stuur.

Publikasies: 118
Kommentaar telling: 42

Ek is 'n gebore Boerseun uit die ou Wes-Transvaal. Alhoewel ek die afgelope twaalf jaar in Ierland woon is ek steeds in murg en been en bloed 'n Afrikaner. Weens die liefde vir my taal het ek die pen opgeneem en dig hoofsaaklik in my Afrikaans. Ek is maar 'n groentjie in die digwêreld, het nog nooit 'n bundel gepubliseer nie, maar my passie vir Afrikaans sal sorg dat ek die pen nie weer neerlê voor ek my kop in finale rus neerlê nie. So, tot dan smous ek maar met my woorde...

Horison Media

AfriForum – Trotse borg van INK dig/skryf kompetisie

FAK – Trotse borg van INK dig/skryf kompetisie

Die Afrikaanse Taalmuseum & -monument – Trotse borg van INK dig/skryf kompetisie

Gebruikers Aanlyn

0 Lid, 178 gaste aanlyn

Bydraes – Argief