Jongste aktiwiteit:

Donsveer-woorde (Goud)

in die dorre landskap
van menslike onvrede
soek ek vergeefs
na die geel
van ‘n helder
sonneblom
om my weer terug te lei
na die oewers
van daardie plek
waar waters van rus
geluidloos oor my kan spoel
waar ek met woorde
sag soos donsvere
in die skadu’s van lig
die son se strale kan vang
diamantsterre
alkant van die sekelmaan
kan hang

dan sal my siel in vryheid sing
met woorde van kleur
wat donker leegheid
na lig transformeer

©Anzé Bezuidenhout

*Voorlesing deur Andries Fourie

 
Woorde is my asem en skryf my passie!!! Ek waardeer elke stukkie kritiek, verkieslik positief, maar kan die negatiewe ook hanteer. Dankie dat jy die tyd neem om na my werke te kyk en dit te beoordeel. Ek is n Boeremeisie in murg en been... mal oor die wye natuur van plaaslewe wat my omring Ek is getroud met die wonderlikste man (Willie). Ons is geseend met 3 pragtige dogters en 'n kleinseun en 3 kleindogters. My verhouding tot my Skepper loop baie diep en ek dank Hom elke dag vir al die voorregte en genade gawes wat ek so onverdiend ontvang... Loutering is deel van my lewe en ook daarvoor dank ek Hom daagliks want dit maak dat daar altyd groei in my lewe is...

2 Kommentare

Maak 'n opvolg-bydrae

op
Top Ranked Users

[joinup_core_top_members columns=”1″ space=”no” max_members=”3″ behavior=”columns” columns_responsive=”predefined”]

Activity Feed