Welkom, Besoeker
Welkom, Besoeker

Titel: JY IS DIE ROOI VAN MY KANNABOS

Deur Anze
Datum gepubliseer: 26 November 2020 Aantal woorde: 46 161 Kere gelees 5

soggens met songroet
as ek my van jou moet speen
sien ek die uitspansel
in jou oë ontkiem

wanneer jóú hande
reeds reikhalsend
na die strepiesmaan
agter die newels reik

maar dis jou kyk
wat my inkatrol
na daar waar
die kannabos
bloedrooi blom

© Anzé Bezuidenhout
TEMAS
2 Kommentaar
  1. Seirdna

    7 Desember 2020

    Pragtige gedig Anze. Baie geluk met jou plasing in die Oktober kompetisie.

  2. Anze

    8 Desember 2020

    Baie dankie vir jou saamlees en mooi kommentaar Andries ek waardeer baie

Laat u kommentaar

GESKRYF DEUR

Jy moet ingeteken wees om boodskappe aan hierdie skrywer te kan stuur.

Publikasies: 289
Kommentaar telling: 3257

Woorde is my asem en skryf my passie!!! Ek waardeer elke stukkie kritiek, verkieslik positief, maar kan die negatiewe ook hanteer. Dankie dat jy die tyd neem om na my werke te kyk en dit te beoordeel. Ek is n Boeremeisie in murg en been... mal oor die wye natuur van plaaslewe wat my omring Ek is getroud met die wonderlikste man (Willie). Ons is geseend met 3 pragtige dogters en 2 kleinseuns en 3 kleindogters. My verhouding tot my Skepper loop baie diep en ek dank Hom elke dag vir al die voorregte en genade gawes wat ek so onverdiend ontvang... Loutering is deel van my lewe en ook daarvoor dank ek Hom daagliks want dit maak dat daar altyd groei in my lewe is...

Horison Media

AfriForum – Trotse borg van INK dig/skryf kompetisie

FAK – Trotse borg van INK dig/skryf kompetisie

Die Afrikaanse Taalmuseum & -monument – Trotse borg van INK dig/skryf kompetisie

Gebruikers Aanlyn

0 Lid, 133 gaste aanlyn

Bydraes – Argief